Kolonialprodukter

Vit pasta och fullkornspasta | Foto: Ewa Andinsson

Pesto, soltorkade tomater, paprikamix, tomatbas och pastasåser | Foto: Ewa Andinsson

Olio extra virgin di oliva Gentile och Limone, Aceto Balsamico vinäger | Foto: Ewa Andinsson

Frysta produkter

Dessert Tiramisù, Cappuccino och Dama Nera (choklad mousse)

Dessert Semifreddo

Base della Pizza

 


Tips på vad man kan använda produkterna till

Grön och röd pesto – passar till mycket som sallader, pasta, patéer och soppor. Bred på en fisk- eller kycklingfilé och baka sedan i ugnen. Man kan gärna även servera den framme på bordet som tillbehör till exempelvis grillat.

Paprikamix – passar till att lägga på bröd (bruschetta) som kan värmas i ugn. Man kan också lägga paprikamixen som tillbehör till det mesta. Pröva gärna att tillsätta den som en kryddsättare i köttfärsen, till kött eller fisk och i såsen. En universell produkt som med enkla medel förhöjer matlagningen.

Tomatbas – består till 100% av det bästa från solmogna tomater. Produkten är basen när man lagar sin egen sås, t.ex. sin köttfärssås. Det är skillnad på tomat och tomat. Pröva själva!

Tomatsås Campagnola – färdig mustig vegetarisk tomatsås med champinjoner med mild smak. Häll såsen direkt från burken på pastan, rör om och vips är måltiden klar! Lägg gärna såsen direkt på kött eller fisk i stekpannan eller i ugnsformen.

Tomatsås Puttanesca – färdig mustig tomatsås med oliver, kapris och sardeller med lite mer styrka i smaken. Häll såsen direkt på pastan.

Tomatsås Arrabbiata – färdig mustig vegetarisk tomatsås med chili med mellanstyrka i smaken. Häll såsen direkt på pastan. Man kan också använda såserna som smaksättare vid sina egna såser, t.ex. sin egen köttfärssås.
Extratips – tomatsås Arrabbiata passar utmärkt till biff/korv Stroganoff.

Base della Pizza – äkta italienk pizzabotten med tomatsås. Nu kan alla i familjen göra sin egen favoritpizza utan ansträngning. Toppa med dina favoritingredienser, grädda i ugnen och njut av en riktigt god pizza.

Sex råvaror Glenn inte kan vara utan

  1. Pasta. Det är grunden i maträtter.
  2. Olivolja. Smörjmedlet i all matlagning
  3. Tomatsås. Smaksätter och binder ihop maträtten.
  4. Pizza - har alltid varit en favorit och italiensk pizza är utan tvekan bäst i världen!
  5. Hustru Simonas Tiramisù. Ljuvligt god.
  6. Svensk frukost. Yoghurt och müssli är det enda sättet att börja dagen på ett sunt sätt.

Sen älskar Glenn även rårörda lingon – men de MÅSTE vara just rårörda!

Produkter